RO Study
👤
Paraschivescusamira
Paraschivescusamira
28-11-2020
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Bulbucel
Bulbucel
28-11-2020
Răspuns:
1. C.
2. K.
3. J.
4. E.
5. B.
6. F.
7. H.
8. G.
9. I.
10. D.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatorul Exercitiu:care Sunt Rezervatiile Naturale Din Judetul Vrancea.dau Coroana
DAU COROANA!!!Fie Paralelogramele ABCD Cu Centrul De Simetrie O Si BOEF Cu Centrul De Simetrie A.Daca DE=6 Cm Sa Se Calculeze CF
Enumerati Elementele Multimii [tex]A={x | X [/tex]∈Z - {-1} , [tex] \frac{3x+2}{x+1} [/tex]∈Z . Va Rog Explicati-mi. :) Multumesc Anticipat.
Urgent! Realizati Un Referat Cu Tema ,,produse Expirate Si Riscul De Imbolnavire''. Cine Scrie Un Referat Mare Si Scrisul Corect Primeste Coroana!
Cifra X Din Sistemul Zecimal,pentru Care Numarul 3x9x+x27 Este Divizibil Cu 6 .Atunci Apartine Multimii:
Faceți Expansiunea Părți De Propoziție:"de Roci " Din Propoziția : Sunt Compuși,în General ,dintr Un Mozaic De Roci
Doar 30 La Suta Dintre Televizoarele Produse De Firma Philips Sunt Produse In Olanda. Daca Cumparati Un Televizor Philips, Care Este Probabilitatea Ca Acesta S
Aproximeaza Pana La Sute Si Zeci De Mii Urmatoarele Numere: 19 406, 328 099, 555 777, 64 218.Am Nevoie Urgent! Va Rog!
Stiind Ca Raportul Dintre Numerele U Si V Este 3 Supra 4 , Calculati Raportul Dintre : A ) V Si U b ) V Si 2 U c) U La 2 Si V La 2 .
Faceti-mi Si Mie Problemele Acestea 1)S = 4+8+12+16...2012= 2)calculati Ultima Cifra A Numarului N=1 Ori 2 Ori 3...ori2011 +2012