RO Study
👤
Vuhftujbh
Vuhftujbh
28-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Urgeeeeent ! va roooogg ! la economieee
Răspuns :
Pirticaconstanin
Pirticaconstanin
28-11-2020
Răspuns:
ce ex că nu știu???
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Doua Substantive Din Enuntul Dat. Bulgarele A Zburat Pe Deasupra Cioroiului Da Acela Nici Ginnd Sa Lepede Nuca
Ma Puteti Ajuta? Nu Imi Dau Seama La Cel De-al Patrulea Termen Cum Sa Fac. Multumesc!
Aș Dori Un Răspuns Și O Explicație La Întrebarea AM 102 Și Aș Vrea Să Îmi Explicați Și Ce Înseamnă Punctele Unghiulare Și De Inflexiune Și Care Este Diferența
Cum Se Face Aceasta Problema?
In Triunghiul ABC,[AM] Este Mediana, M Apartine [BC]. Perpendiculara In A Pe AM Intersectează Paralelele Prin B Si C La AM In Punctele N Si P. Demonstrati Ca [
Aș Dori Un Răspuns Și O Explicație La Întrebarea AM 102 Și Aș Vrea Să Îmi Explicați Și Ce Înseamnă Punctele Unghiulare Și De Inflexiune Și Care Este Diferența
24. A) Så Se Arate 1/k*(k+2)=1/2*(1/k-1/(k+2)) , Unde K€N*
1.Se Consideră Triunghiul Isoscel ABC Şi M, Respectiv N, Mijloacele LaturilorAB Si AC. Fie E Si F Simetricele Punctului D, Piciorul Perpendicularei Din Ape BC F
Domonstrati Ca: A) 3|2a +5b,atunci 3|4a +b ) Daca 5|10 A + 3b ,atunci 5| B Daca Puteti Sa Imi Spuneti Si Cum Ati Rezolvat Multumesc Anticipat
Analizeaza Doua Substantive Din Enuntul Dat. Bulgarele A Zburat Pe Deasupra Cioroiului Da Acela Nici Ginnd Sa Lepede Nuca