RO Study
👤
Cosmina2910p9hszy
Cosmina2910p9hszy
27-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Exnumarul 3 va roggg
Răspuns :
Vladimirrares
Vladimirrares
27-11-2020
-Distrusei campiile, pustii padurile si nu primi ( care defapt se scrie cu 2 i )
Raspuns: primii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Punctele De Intersecție Ale Graficului Funcției F(x)=4x+8 Cu Axele Ox Și Oy.pls.
Compuneti Un Cantecel (casute) Cu 6 Masuri Si 3patrimi In Gama DO Major Sau Si Cu Alte Note Invatate. Va Rog Frumos Ajutatima!
Calculaţi Complementul Şi Suplementul Unui Unghi Cu Măsura De: A) 30; B) 48°35’42”. Dau Coroana Rapid
Mentioneaza Reperele Temporale Si Spatiale Ale Textului
Redactează O Pagina De Jurnal Intim, De Cel Puţin 150 De Cuvinte, În Care Să Prezințio Zi Petrecută Cu Prietenii Tăi. Pagina De Jurnal Va Cuprinde Prezentarea E
La Chimie 15P3119F39
Câte Dinastii A Avut Imperiul Roman Si Care Sunt Acestea
Un Eseu..,, Cred Viața Este Precum O Carte Bună. Cu Cât O Parcurge Mai Mult Cu Atât Începe Să Aibă Sens.vă Rog Ajutați Mă Dau Coroana.Mulțumesc.
7. Privește Ținta Și Calculează:Andrei467Mihai900732Tomaa) Câte Puncte Are Toma În Plus Față De Andrei?b) Câte Puncte Are Andrei În Minus Faţă De Mihai?c) Cu Câ
3. Cântă Sunetele De La DO1 La DO2. Cum Sunt Distanţele Dintre Sunetele Alăturate MI-FA Și SI-DO2 Încomparație Cu Distanţele Dintre Celelalte Sunete Alăturate,