RO Study
👤
Ingridaustin287
Ingridaustin287
27-11-2020
Istorie
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor
urgent!!!
Răspuns :
Gabriella114
Gabriella114
27-11-2020
Sculptori Renascentiști : Michelangelo Buonarotti
Pictori Renascentiști: Leonardo da Vinci, Albrecht Dürer
Scriitori Renascentiști : Miguel de Cervantes, Francois Rabelais
Bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Latura Unui Pătrat Este De 8√2 Cm.calculați: a) Perimetrul Pătratului b)apotema Pătratului c)lungimea Cercului Circumscris ajutor Va Rog Frumos Este Urgent!!!
Bunica Mea Pregateste 20 L De Sirop De Fructe Pe Care-l Îmbuteliază Astfel:jumătate Din Cantitate Îl Pune În Sticle De Un Sfert De Litru,jumatate Din Rest In St
Formeqza Enunturi In Care Sa Existe Predicate Verbale Exprimate Prin - Verb Predicativ La Modul Imperativ ,forma Negativa| -locutiune Verbala| - Interjectie Pre
Explicati-mi Care E Faza Cu Suntele ,cu Tot Cu Exemple,adica Cand Sunt Intr-o Singura Silaba Se Considera 2(3)sunete Sau 1?Daca Intr-o Silaba Diferita Se Afla O
Ce Este Verbul Copulativ Si Numele Predicativ??
Alcătuiți Prop În Franceză Cu Cuvintele Chaise Armoire Bureau Crocodile Lit
Alcatuiti O Compunere Narativa Despre O Tabara La Munte. Ajutati-ma Repede Va Rog!!!
In 3 Baloti Sunt 210 M De Stofa .In Primii Doi Sunt 130 M Iar In Ultimii Doi Sunt 150 M .Cati M De Stofa Sunt In Fiecare Balot ? In 2 Portofele Sunt
Calculati Valoarea Expresiei 3(x+y+z)-4 (x-y+z)+6(x-y-z) Pen X=-6 ; Y=-5 ; Z =-8 ;
Un Taran Avea 3 Butoaie Cu Cate 125 L De Vin Si 2 Butoaie Cu Cate 148 L De Vin .Cati Litri De Vin Are Taranu In Total?