👤
Tucaeva
a fost răspuns

vă rog toata foaia vă implor vă rog din toata inima sa ma ajutai vă dau coroana și fallow promit ​

Vă Rog Toata Foaia Vă Implor Vă Rog Din Toata Inima Sa Ma Ajutai Vă Dau Coroana Și Fallow Promit class=

Răspuns :

a) Bastian prefera cărțile captivante sau vesele care predispuneau la visare.

b)El aflase din cărți despre cei 4 soli caraghioși.

c) Îi plăcea să citească pentru că se simțea că și cum ar fi în poveste.

2. Iarna timpul afară este morocănos dar ne dă un sentiment plăcut.

Povestea sa de viață a fost atât de captivantă în cât am început să cred că e doar o invenție.

Mirosul reavăn de iarbă ia fermecat pe toți.

3 .Cartea ar putea conține o poveste fantastică pentru că astfel de povești odată citite te vor închide în ea însăși.

4. Bastian Eu

Vesel Supărat

Înțelept. Iubitor

Fascinat. Inteligent

Cinstit. Pașnic

Cuminte Tolerant

Silitor Isteț

Timid. Perseverent

5 . Băiatul cel de 10-11 ani era Bastian ce-l atrăgea pe Bastian erau cărțile.El privea uimit rafturile înțesate de cărți și teancurile ce-l înconjurau cea mai frumoasă carte se intitula "Poveste fără sfârșit" Ceea ce nu știa ce însemna pasiunea pentru cititul cărților nu-l poate înțelege pe Bastian

6. Cartea pe care am citit-o a fost cartea "Alice în tara minunilor"

Autorul cărții "Alice in Țara Minunilor" și-a meritat, în mod legitim, recunoașterea. La prima vedere, încurcat și ciudat, povestea ajunge la un adevăr simplu: întreaga lume este nebună în jur. Nu numai copiii sunt capabili să învețe lecții utile de la o silabă pliabilă, dar cartea lui Lewis Carroll, Alice in Wonderland, poate de asemenea să învețe adulții foarte mult. Revedind din când în când, o persoană înțelege textul ascuns între liniile unui basm simplu.

Image

Rezumatul cărții "Alice in Țara Minunilor". intrare

Principalul personaj al povestii, o fetiță Alice, a mers dintr-o dată într-o călătorie prin Țara Minunilor chiar și pentru ea însăși. Uitându-se pe luncă, ea atrage atenția asupra iepurelui, care era diferit de ceilalți frați în capacitatea sa de a vorbi, purtând haine și ceasuri de buzunar. În plus, reprezentantul unei familii frumoase se grăbea să intre într-un loc foarte important, pe care îl exclamase cu voce tare. Alice a devenit interesată de acest lucru și a urmărit iepurele în grădină, dar a căzut într-un tunel, prin care imediat a început să cadă. În timpul în care a continuat să coboare, fată avea timp să se uite la rafturile pe care le zbura și să fure chiar și un borcan de marmaladă portocalie de la ei, care, din nefericire, a fost devastat de cineva mai devreme.