RO Study
👤
Denishirsch
Denishirsch
31-03-2015
Limba română
a fost răspuns
O scrisoare pentru mama
Răspuns :
AlexaGirl
AlexaGirl
31-03-2015
Draga mea mamica,
Esti un dar pe care dumnezeu mi l-a scos in cale! Ma bucur ca esti mama mea! deabia astept sa te revad! te iubesc!
Cu drag......................... .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. În Cuvintele De Mai Jos, Există Grupuri De Câte Trei Consoane Aflate Între Două Vocale. În Ce Silabe Trec Consoanele Scrise Colorat? Sculp-tor, Somp-tu-os, L
Completează Spațiile Punctate Cu V-a Sau Va. •.... Găsit În Parc, Aseară? •în Pauză, Elena..... Șterge Tabla. URGENT!! DAU COROANA
Citeşte, Cu Atentie, Textul Următor: - Luminişul Din Pădure Era Casa Vieţuitoarelor Mici. Păsările Şi Veveriţele Locuiau Impreună În Copaci. Iepurii Şi Aricii Î
De Ascatuit Enunturi Cu Cuvinte Sia,iuftlfaimos,lucefar,mahna. Voi Da Coroana
Înlocuiește Prima Literă A Cuvântului Dat Cu Alte Litere Pentru A Obține Cuvinte Noi Conform Modelului.casa/masa...(ma Pote Ajuta Cineva Dau Coroana)
A Daca Intr Un ............ Diagonalele Sunt Congruente ,atunci El Este Dreptunghi b. Intr Un Paralelogram Laturile ........ Sunt Congruente.
6. Exprimă-ți Opinia, În 60-100 De Cuvinte, Despre Semnificațiile Fragmentului: Să-ți Spun Acu' O Ida Care Mi-a Venit, Jupâne, Da' Să Nu Fie Cu Supărare: Adună
Complete The Sentences. Use The Past Continuous Or Past Simple Form Of The Verbs
Va Rog Dau Coroana La Al Doilea Exercitiu Scrie Sa Se Compare Puterile
Vestea Exersează! 1. Cine Întrerupe Cuvintele Bunicii? 2. La Nivelul Punctuației, Cum Se Marchează Aceste Întreruperi? 3. Cum Ar Fi Trebuit Să Se Înfăptuiască S