RO Study
👤
Danburghelea88
Danburghelea88
26-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Suma numerelor2125si 987
Răspuns :
Alexbogdan839
Alexbogdan839
26-11-2020
2125+
987
-------
1 1 1 1 2
le aduni una cate una
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Choose The Correct Word. Write In Your notebook. 1 Tom Is Creative/calm And Likes Making Things. 2 Ann Keeps Fit/sociable By Going To The Gym. Mihaela Is Very
TEZA 51. Completati Spațiile Punctate. 1. Valoarea Lui X Din Egalitatea R - 1,7 = 0,3 Este. 2. Aproximarea La Sutimi Prin Adaos A Fracției Zecimale 14,235 Este.
3. Argumentează Afirmația ,,Pippi Era Foarte Pricepută În Bucătărie". Nu Uita:• Să Formulezi Părerea Din Perspectiva Ta; • Să Folosești Cuvinte Precum: Cred, Co
Ce L-a Determinat Pe Fluture Să Spună :ce Dumnezeu Răsare Soarele Atât De Târziu În Textul Narativ Hoinar De Emil Garleanu.
1. Grupati Următoarele Ctitorii, După Provincia Căreia Îi Aparțin: Biserica Fortificată De La Biertan, Mănăstirea Humor, Mănăstirea Hurezi, Mănăstirea Bârsana,
Am Nevoie De Un Scurt Referat(5-10 Rânduri) La Basmul "Povestea Fericirii"(dau Coroană)
Dialogul În Situaţii Concrete La Gară Dănuţ Merge În Vacanță La Bunici. Tocmai Se Grăbeşte Să Ajungă La Timp,la Gară.Ajunge La Casa De Bilete: - Bună
Cum Se Poate Forma Un Tsunami ?
Citeşte Textul! Transforma Propozitiile Dezvoltate In Propoziții Simple, Iar Enunturile Simple Dezvoltă-le. ..Cică A Fost Odată Un Flăcău Pe Nume Bujorel, Frumo
Am Nevoie De Ajutor Urgent Multumesc