RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-03-2015
Engleza
a fost răspuns
Cite silabe are useful in limba engleza?
Răspuns :
Ioanaandreea54
Ioanaandreea54
31-03-2015
3 silabeeeeeeee!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Explica Exercitiile De Acest Gen Va Roggga)daca 25% Din Y=17,atunci Y=....b)daca 40% Din Z=25,arunci Z=...si Astea:a) Daca P% Din 120=36,atunci P=...
Trebuie Sa Corectez Textul:I Work For A French Supermarket Company. I Work (1) About The Development Of Newsupermarkets. In Fact, I (2) Running The Development
148 De Copii De La Mai Multe Scoli Dintr-o Localitate Pleaca In Tabara.in Primele Doua Autocare Sunt 100,iar In Al Doilea Si Al Treilea Sunt 97 De Copii.Cate Lo
Calculati:modul De 12 Modul De -10modul De 3,2modul De -0,4 Modul De Radical Din 5 Modul Din -2radical2radical3-1
Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=10 Cm, BC=4 Cm.Stiind Ca Punctele M Si N Se Gasesc Pe Laura DC Astfel Incat DM=CN=3 Cm.Aratati Ca AMNB Este Trapez Isoscel Si Deter
ABCDEFGH= Prisma Dreapta Cu Baza ABCD Patrat,AB=20 CM SI AE=10 CM.Punctul O Este Mijlocul Segmentului EG Si M Este Situat Pe BO Astfel Incat Distanta CM Sa Fie
Scrieti Cel Putin Doua Numere Rationale Mai Mari Decat -1, Dar Mai Mici Decat - 2012/2013
Care Este Cel Mai Mic Numar Par Format Din Trei Cifre?
Rezolvarea Problemei 3 de La Subiectul 2 De La Evaluarea Nationala Mate!!
Past Simple-Trecutul SimpluTo Be: I Was = Eu Am Fost........ .......Continuați!!(cu Tot Cu Traduceri)