RO Study
👤
Ionutcr2008ionita
Ionutcr2008ionita
26-11-2020
Limba română
a fost răspuns
a avea valoare auxiliara
Răspuns :
Ladynoir24
Ladynoir24
26-11-2020
A avea este un verb auxiliar. De exemplu se folosește “am fost” “am” este un verb auxiliar de la verbul a avea. Verb auxiliar= verb ajutător
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Ma Puteti Ajuta ? :3 . Fie A= 5radical Din3 ; B= 7 Supra 3 ; C=radical Din 75 ; D= 2,(3) . Fara A Efectus Operatiile , Stabiliti Valoarea De Adevar A Pro
Astrii apar Mai Sus Decat In Realitate.De Exemplu,cand Soarele Se Vede La Orizont,el Se Afla De Fapt Cu Aproximativ 7 Grade Mai Jos,sub linia orizontului.Explic
VA ROG AJUTATIMA! LA LECTIA -TOATE PANZELE SUS!- DUPA RADU TUDORAN AM O INTREBATE -LA CE FEL DE TRASNAI CREDETI CA SE REFERA AUTORUL VA ROG AJUTATIMA
Daca Micsorez Cu 12 Fiecare Dintre Vecinii Unui Numar Obtin 150 Si 152.Care Este Numarul?
Un Taran A Adus La Piata 240 Kg De Legume. Daca Rosiile Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Vinetele , Iar Ardeii Cu 19 Kg Mai Putini Decat Rosiile , Afla Cate Kilogr
Cu Ce Atentat Incepe Primul Razboi Mondial ? ....va Rog :o3
Ce Inseamna Pozitiv Sau Negativ
1.Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor:prin,alta,incat.Alei Cu Pietris Coboara In Serpentina Prin Parcuri......despart Proprietatile Nobililor Una De Al
Explica Rolul Repetiei Codrul Dragul Codru
Imi Trebuie Si Mie O Compunere Sa.mi Exprim Opinia Despre Diferite Specii De Flori...va Rog Repede :D