RO Study
👤
Jantod23
Jantod23
31-03-2015
Istorie
a fost răspuns
unde a domnit Stefan cel Mare si in ce cetate?
Răspuns :
Cristian41
Cristian41
31-03-2015
Moldova ,cetatea Neamtului si Sucevei
Answer Link
IsabellaMarya
IsabellaMarya
31-03-2015
Stefan cel Mare a domnit in Moldova si in cetatea de scaun a Sucevei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Face Gem Bunica A Cumpărat Din Piaţă 29 De Prune 5 Din Întreaga Cantitate De Prăjituri
Va Rog Frumos Ma Puteti Ajuta Cu Acest Dialog Intre : Un Explarator Si Niste Pinguini , Cam De Clasa A3a - A4a. Multumesc Anticipat
Buna!! Va Rog, Imi Faceti Si Mie O Compunere In Care Sa Descrieti Un Peisaj De Munte? Imi Trebuie Rapid!!! Dau Multe Puncte!
Exemple De Corpuri Care Sa Prezinte Starile De Agregare Ale Apei
Stele Stele Si Iar Stele ...s-au Intins Precum....?
Latura Unui Triunchi Este 12 Cm. Ce Lungime Au Celelalte Doua Laturi, Stiind Ca Una Este Jumatate Din Prima, Iar Lungimea Totala A Celor 3 Laturi Este 23 Cm?
Buna,săptămâna Viitoare Dau Teza La Matematica Si Am Nevoie De Ajutor.nu Stiu Cum Sa Fac Impartiri Cu Fractii Zecimale Scrise Sub Forma De Fractie.va Rog,dau 55
Desenati O Linie Franta Deschisa Avand Lungimea De 14cm Formata Din:3segmente,5segm,10segm,6segm,4segm,7segm.
Va Rog Ajutatima Dau Coroană În Următoarele Enunţuri Cuvintele Cel Şi Cea Ce Valoare Morfologică Au: Cel Mai Mare A Castigat Cea Mai Bună A Fost Ea va Ro
Stiind Ca Anul 2004 A Fost Un An Bisect (cu 366 Zile),enumerati Urmatorii Ani Bisecti . Repede Va Rog!