RO Study
👤
Loreee21
Loreee21
25-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Ex 1
Eu nu iau ia mamei.Iau nuiaua Emei.
Răspuns :
Sicreaioana35
Sicreaioana35
02-12-2020
Răspuns:
nu iau mamei .
nu iau Emei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Numarul Natural X=3(1+2+3+....45) +1225 .Atunci Valoarea Lui [tex] \sqrt{x} [/tex]este
Cum Se Obtine 100ml De Soluție De Acid Sulfuric 7n Din Acid Sulfuric Concentrat?
Va Rog Mult Repede, Urgent Day Coronita
Conjugați Propozițiile „Ma Grand-mather Make Cake” Și „Ma Cat Sleep” la Prezentul Continuu , Negativ Și Interogativ. Vă Rog, Pînă Mîine, Repede! Urgent ACUM! =(
Am Si Eu O Intrebare La Matematica Cu Rezolv Acest Exercitiu??Raportul Dintre A Si B Este 0,25. Aflati Cele Doua Numere, Daca Suma Lor Este 620.
Alcătuiește Enunturi În Care Să Utilizezi Substantivele Profesor,elev, Bunic, Tată,împărat,prinț,floare,carte În Cazul Vocativ
Calculati: a) X^2+y^2 ,știind Că X+y=9 Si X*y=20 b) Xy ,știind Că X +y=5/6 Si X^2+y^2=13/56 Dau Coroana Si 40 P
La Fiecare 30 De Zile Andrei Primeste 500 Lei La Fiecare 20 De Zile El Cheltuie 300. Care Este Suma Economista De El Dupa 300 De Zile? DAU COROANA SI TOATE PUNC
Ce Cantitate De Dioxid De Carbon Poate Reacționa Cu 20 G Soluție De Concentrație De 50% De Hidroxid De Sodiu Pentru A Se Forma NA2CO3 ?
Dau Coronita Va Rog Mult Ajutați-mă Și Pe Mine La Exercițiul 4