RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-11-2020
Matematică
a fost răspuns
2.5 ma ajuta si pe mine cnv??
Răspuns :
Andreea79996
Andreea79996
01-12-2020
Răspuns:
[tex]7(547)y23 \sqrt{2.x10} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Imi Traduceti Si Mie Propozitiile In Franceza Si Nu Pe Google Translate,multumesc:1.El Va Primi Vesti De La Fiul Sau In Fiecare Saptamana.2.Ei Vor Veni I
Ce Inseamna Cuvantul Certitudine? Ajutor,am Nevoie Acum Plizz! :3
O Rază De Lumină, Venind Din Aer, Cade Pe Suprafaţa Liberă A Unui Lichid Sub Unghiul De Incidenţă i Şi Este Şi Este Refractată La Trecerea În Lichid Sub Unghiu
Pentru 4 Kg De Mere Si 15 Kg De Portocale S-au Platit 290 Lei. Iar Pentru 3 Kg De Mere Si 10 Kg De Portocale S-au Platit 195 De Lei. Cat Costa 1 Kg De Mere ? Si
Buna Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Ceva ?Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Un Text Cu Titlul La Bunici In Care sa Folositi Sensurile Diferite Ale Cuvintelor: Cer, Lac, Noua, P
AJUTOR VA ROG !!!!!!!!!! 6,23 * 10²⁴ molecule De Azot Reactioneaza Cu 30 De Moli De Hidrogen. Sa Se Calculeze Randamentul Reactiei. Cate G , Cati Moli Si Cate
Puteti Sa Imi Spuneti Si Mie O Propozitie Cu Cuvantul Colt Cu Sens Figurat?
Determinati Numerele Naturale De Forma Abc ( Cu Liniuta Sus) Care Verifica Relatia Abc=ab+bc+ca ( Cu Liniuta Sus ) Ajutati-ma Va Rog. Repede.... :\
Va Rog Ajutati-ma!Imi Trebuie Pentru Ora De Desen Un Tablou De Toamna Cu Tarani Pe Camp Sau Munci De Toamna.Va Rog Trimiteti-mi Poze Cu Desene Cat Mai Realistic
Am O Tema In Care Trebuie Sa Spun Care Ar Fi Job-ul Meu De Jumatate De Norma.Si Trebuie Sa Raspund La Intrebarile:Unde Lucrez?Cand Lucrez?si Cati Bani Primesti?