RO Study
👤
William50
William50
25-11-2020
Ed. muzicală
a fost răspuns
Urgent, dau fundă, vă rog!
Răspuns :
Alisiakitty
Alisiakitty
25-11-2020
Răspuns:
Sper că o să-mi apreciezi munca! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma! Daca Elevii Unei Clase Se Asaza Cate 2 In Banca, Un Elev Sta Singur In Banca, Iar Doua Banci Raman Libere.Daca Elevii Se Asaza Cate 3 In Banc
Un Bazin De Inot Are Lungimea De 18m Si Latimea De 6m .Din Cauza Evaporarii , nivelul Apei A Scazut 12m.Cati Hl De Apa S.au Evaporat?
Realizati O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Caracterizati Personajul Principal Dubtr-o Opera Epica Studiata In Clasa [clasa 7 - A-VII-a]Vti Avea In Veder
De Ce La Ecuatii Chimice Cu Reactanti Si Produsi De Reactie Se Scrie Asa Dintr-un Enunt: Hidrogen + Oxigen >= Apa H2 + O2 = H20 (apoi Trebuie Egalata) De Ce
Puteti Sa Ma Ajutati Cu Problemele Astea?1. Un Biciclist Se Deplaseaza Cu 4h Cu Viteza De 20km/h, Iar Un Al Doilea Biciclist Parcurge Aceasi Distanta In 5h.Calc
VA ROG FRUMOS!!!compunere Cu O Intamplare Fericita Din Familia Mea (sa Contina Dialog)
Formati Prin Derivare Adverbe De Mod De La Urmatoarele Cuvinte: Chior, Cruce, Fizic, Piept, Tanar.
Ajutor !!! Vreau Si Eu O Compunere In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Animalele Salbatice Din Tara Noastra!
Dilatarea Reprezinta..........unui Corp Ca Urmare A Variatei Temperaturii Sale
A+b+a=23 Iar B-a=2 Atunci B=?