RO Study
👤
Alexiaecaterin38
Alexiaecaterin38
25-11-2020
Matematică
a fost răspuns
cat ori cat face 63?
Răspuns :
Antoniaelena1988
Antoniaelena1988
25-11-2020
Răspuns:
9x 7=63
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Reoriswis
Reoriswis
25-11-2020
Răspuns:
7*9=63
Sper ca te-am ajutat :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tema In Engleza Folosind Present Continu 1 Mama Mea Face Clatite 2 Fratele Meu Canta La Ghitara 3 El El Invaț Engleza 4Cand Deseneaza Pisici Frumoase Răspuns Ra
Care Este Suma Numerelor X, Y, Z, Stiind Ca Acestea Verifica Simultan Operatiile: X+x=24, Y+y=48, Z+z=89
Alcatuiti 10 Enunturi In Care Sa Utilizati Pronume In Cazuri Diferite.Subliniati Si Precizati Pentru Fiecare In Parte (forma,accent Sau Nu,persoana,numarul,caz,
Observă Imaginile Și Descrie Un Magnet.
Scrieți Un Program C/C++ Care Citește De La Tastatură Numere Naturale: N (n[2,20]), K (k[1,n]) Și N∙n numere Din Intervalul [0,109], Elemente Ale Unui Tablou
În Trei Butoaie Sau Pus 92 L De Motorină În Primul Butoi Sau Pus Cu 7 L Mai Multă Motorină Decât În Al Doilea Iar În Al Treilea Butoi Cu 14 L Mai Puțină Motorin
Un Număr Y Este Numit Frate Mai Mare Al Unui Număr X Dacă X Și Y Au Același Număr De Cifre Și Fiecare Cifră a Lui Y Se Poate Obține Din Cifra Aflată Pe Aceeași
Se Consideră Funcția F: R →R,f(x) = 2x - 1. b) Determină Distanta De La Punctul M(-3/2,0) la Graficul Functiei F. Va Rog
Notează Cu LITERE Numărul Scris Pe Locomotivă Și Data Apariției Primului Volum Din Seria Harry Potter, Despre Care Ai Informații În Caseta De Mai Sus(numărul Sc
Am Nevoie De 25 De Verbe La Grupa A 2 A (adc Cu Terminația IR)