RO Study
👤
Cirlioruc
Cirlioruc
25-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Ce procent din această imagine este roşu?
Răspuns :
Vreauraspunsurirapid
Vreauraspunsurirapid
25-11-2020
Răspuns:
Pe undeva la 20%
Ignora partea asta:uwgwhhdhwgdhs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. Segmentul Determinat De Un Vârf Al Unui Triunghi Și Mijlocul Laturii Opuse Se Numește
Suma Soluțiilor În Z Ale Ecuației |2x-1|=7 Este
Intr Un Depozit Sau Adus 3 Baxuri Cu Câte 230 Săpunuri Dove A Zecea Parte A Fost Distribuită În Aceeași Zi Câte 120 Săpunuri În Următoarele Patru Săptămâni Iar
Salutare, Știu Că Este O Chestie Destul De Ușoară Pentru Mine Este Destul De Greu...deci,acum Vreo Două Zile Căutam Prin Lucrurile Mele Vechi Și Am Găsit Un Lap
CICLUL CELULAR ARE DOUA ETAPE: INTERFAZA SI DIVIZIUNEA PROPIU ZISA ,ADEVĂRAT SAU FALS ? DACA E FALS AS VREA SI CORECTAREA.MULTUMESC
>Determinaţi Numărul Numerelor Naturale De Trei Cifre Care Sunt Divizibile Cu2 Și Cu 3.
Alcătuiește Enunțuri În Care Cuvântul Băiat Să Fie Pe Rând. Atribut Complement Direct Complement Prepozițional Circumstanțial De ModURGENT !!!DAU COROANA!!!! AJ
Alcătuieşte Trei Propoziții După Cerintele:a) Fiecare Cuvânt Să Aibă Cate Patru Silabe;b) Cuvintele Să Aibă Mai Multe Vocale Decat Consoane;c) Să Fie Formată Di
Soluția Ecuației: 4x-1/6=3/4 HELPP!!
Toto Din "Toto"de Magda Isanos Vorbea Si Ajuta :a) Animalele B) Jucariile C) Copii REPEDEEE VA ROGG