RO Study
👤
Duruca
Duruca
31-03-2015
Limba română
a fost răspuns
3 mărci ale Eului liric, VĂ ROG URGENT!!!
Răspuns :
RoxanaMaria1010
RoxanaMaria1010
31-03-2015
verbe si pronume de persoana I si a II-a
punctuatie expresiva : ? , ! ...
substantive in vocativ , interjectii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
REFERAT PE SCURT DIN PREVEDERI LEGALE REFERITOARE LA NORME SSM ,PSI PROTECTIA MEDIULUI SPECIFICE DOMENIULUI MECANIC.
6 10 Înainte De A Răspund La Întrebări 1 Calculatorul Şi Interne- Tul Au Devenit Instrumen- Te Necesare În Activitatea Noastră De Zi Cu Zi. • De La Ce Vârstă Ut
Verifică Egalitătile:[982-27×(285:5-2×25)-38:2]×2=782:2×5×178Erau 3 Dar Am Scris Numai Prima Pentru Că Imi Trebuie Să Am Făcută Numai Prima. :)
Rezumat De 200 Cuvinte De Clasa A 7 A, După Momentele Subiectului La ,,Moara Lui Califar" Scrisa De Ioan Slavici
Analizaţi Imaginea De Mai Sus Şi Precizaţi: 1.numele Continentului Din Imagine; 2.forma De Relief Litoral Marcată, Pe Hartă, Cu Litera A; 3.menţionaţi Numele Un
E Rolul Modurilor De Expunere Alese În Trans Arele Enunțuri: În Primul Text, Versurile Sunt Scrise Fă Numesc Versuri..... În Al Doilea Text Rima Este .... Nei A
Un Hexagon Regulat Este Echivalent Cu Un Triunghi Echilateral A Cărui Arie Este Egală Cu 72 Radical Din 3 Cm Pătrați. Determinați Raza Cercului Circumscris Hexa
Poată Bunurilor Economice Definitie Variabile
Exemplu Cu Ce Se Intampla In Natura Cand Este Temperatura RidicataEste Pentru Stiinte
4. Mă Gândesc La Un Număr. Îl Înmulţesc Cu 9. Adun Cu 45 Și Obțin 108. La Ce Număr M-am Gândit?