RO Study
👤
Roberpc25
Roberpc25
24-11-2020
Limba română
a fost răspuns
va rog repede
mersi
Răspuns :
Alexlachine
Alexlachine
24-11-2020
Sjzhgdbevsvxhhxgsvbdhxjxydgvwnsn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Necunoscuta N:4=69rest3
Simplifica: 72supra144 200supra490 201supra333 54supra108 432supra188 625supra325 84supra343
Exprima-ti Atitudinea... Un Domnitor Ideal Din Epoca Medievala Era:1)precupat De Aparare Hatarelor Tarii>>>2)bun Cunoscator Al Problemelor De Stat>&
In Cos Sunt 20 De Mere Si Cu 18 Mai Putie Pere.Decte Ori Sint Mai Multe Mere Decit Pere?
Vreau Rezumat De 8 Randuri La Text Dau Coroana!!!!
Subliniaza Verbele La Moduri Nepersonale , Precizeaza Timpul Si Functia Sintactica : Deodata S-a Auzit Tunând . M-am Ridicat Speriat , M-am Apropiat De Fereast
Din Cel Mai Mare Număr De Doua Cifre Scade Cel Mai Mic Număr De Doua Cifre Diferite Cu Cât Este Mai Mare Numărul Obținut Decât Numărul 42 ?
Compuneti Un Text In Limba Franceza Pe Tema,,Cartea In Viata Mea'' VA ROG SA FIE CAM DE 2 PAGINI.si In Carte Sunt Asa Cerinte:sa Spuneti Mai Intii De Toate La
Va Rooogggg...dau Coroanaaaa!!!!pls Am Test Si Nu Stiu!numai Nu In Ecuatie!!!!pls
Din Pădure Până În Marginea Satului Sunt 826 Metri,iar Din Marginea Satului Până La Primul Om Din Sat Care Are Gâște Mai Sunt 136 De Metri . Câți. Metri Vă Parc