RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-11-2020
Matematică
a fost răspuns
stie cnv acest exercitiu?dau 10 puncte
Răspuns :
Sorinbita2007
Sorinbita2007
24-11-2020
Răspuns:
Nu se vede bine, poti sa faci Inca o poza?
Answer Link
Mhermel2
Mhermel2
24-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Semnificatia Epitetelor: "zambet Indraznet" Si "mare Necunoscuta"? Va Rog Am Nevoie Urgent.... Epitetele Sunt Din Poezia "scoica" De L. Blaga
A.) Numarul 36 Este Divizibil Cu Numarul............b.) Numarul ........ Este Divizibil Cu 5.c.) Un Multiplu Al Numarului 17 Este ......d.) Numarul 8 Este Un Di
Ce Inseamna " B|" ? Nu E Legat De Teme,dar Poate Va Reusi Sa Ma Lamureasca Cineva. Va Rog!
O Minge De Fotbal Care Se Afla Pe Gazon Este Lovita De Jucatori.Inaltimea La Care Se Ridica Mingea In Momentul De Timp T(secunde)de La Momentul Loviturii. Sa S
Fractia Ordinara Ireductibila Care Corespunde Fractiei Zecimale 1,2(3) Este...
B.) Numarul ........ Este Divizibil Cu 5.c.) Un Multiplu Al Numarului 17 Este ......d.) Numarul 8 Este Un Divizor Al Numarului .......e.) Divizorii Proprii Ai N
Ma Puteti Ajuta Sa Fac O Compunere ? Sa Nu Aiva Titlu Dar Sa Inceapa Cu Asta:"Eo Dimineta De Vara.Carabusul S-a Trezit Cu Chef.Incotro S-o Ia?Multumesc
Din Poezia: Mistretul Cu Colti De Argint:''Crezi Ca Printul Va Gasi Mistertul?'' IMagineaza-ti Un Raspuns La Aceasta Intrebare Si Motiveaza-ti Alegerea.
Simplificati Fractiile.[tex] \frac{180}{108} [/tex][tex] \frac{720}{288} [/tex][tex] \frac{245}{175} [/tex]
Ajutati-ma Va Rog Cu Acest Exercitiu, Eu Am Uitat Semnele. Determinati Urmatoarele Multimi: a) D10 П M5 = {….} ; B) D12 П M6 = {….} ; C) D20