RO Study
👤
Andreeapapa03
Andreeapapa03
24-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva acest exercițiu?
Răspuns :
Floricica1978
Floricica1978
24-11-2020
gasesti rezolvarea in foto
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unei Linii Frânte, Alcătuit Din Trei Segmente De Dreapta Este De 292 Cm. Suma Lungimilor Primului Segment Și Al Celui Deal Doilea Segment Este Cit Lu
Redacteaza O Naratiune De 150-300 De Cuvinte In Care Sa Prezinti O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta Cu Ocazia Unei Calatorii In Strainatate
Va Rog Ex 1 Plzz Am Nevoie De Ajutor
Numerele Naturale A,b,c (0<a<b<c) Au Suma Egală Cu 63 . Știind Că La Împărțirea Sumei Numerelor B Și C Prin A Se Obțin Câtul 2 Și Restul 15, Iar Unul D
Se Dau Doua Numere Naturale A Si B . Sa Se Scrie Algoritmul Pentru Calcularea Mediei Aritmetice A Celor Doua Numere. Sa Se Atabileasca Daca Exista Date De Manev
La O Fabrica De Jucării S-au Produs Într-o Zi 84 De Păpuși Și 75 De Ursuleți. Păpușile Se Ambalează Câte 6 Într-o Cutie, Iar Ursuleții Câte 5 Într-o Cutie. Câte
Aratati Ca Daca 111111...1(n Cifre) Este Prim, Atunci N Este Prim.
Calculati 1/1*2+1/2*3+...+1/89*90 .
Va Rog Ajutati-ma!!!Azi!!!Și Va Rog Sa Îmi Explicati Cum Ati Rezolvat,pentru Ca Nu Prea Ma Pricep La Fizica Și Nu Stiu Cum Sa Fac Si Urmeaza Evaluarea Naționala
Fie Functia F R-r Fx=(radical Din 3-2)x-5.Valoarea Functiei Pentru X =radical Din 3+2este Egala Cu..