RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-11-2020
Matematică
a fost răspuns
ex 10.va rog .dau coroana si ma abonez
Răspuns :
Padurarubeni
Padurarubeni
24-11-2020
Răspuns:
A) adevarat
B) adevarat
C) adaverat
D) fals
E) fals
F) adevarat
G) fals
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motiveaza Utilizarea Semnelor De Punctuatie In Secventa: -Atunci De Ce Vorbesti Atat De Incet? Il Intreaba Celalalt.
Un Ranger Observa Ca Suma Dintre Varsta Lui Si Varstele Celor Doi Copii Ai Sai, Maria Si Vicotr, Este Egala Cu 60 De Ani . Varsta Mariei Reprezinta 1 Pe 6 Din C
Numarul De Zerouri In Care Se Termina Produsul 2 La Puterea 15 Ori 5 La Puterea 14 Ori 3 Ori 25 Este?
Pe Cer Sunt 9 Pasari Un Vanator Omoara Una , Cate Mai Raman ? ( Integrala ) Dau Coronita
Paul A Notat Intrun Tabel Cati Litri De Lapte A Muls Bunicul De La Vaca Lui. Observa Tabelul Luni 17 Litri,Marti 19 Litri, Miercuri 16 Litri,Joi 18 Litri, Viner
Ajutor Am Nevoie De Ajutor . Determinati Functia De Gradul Al Doilea Al Carei Grafic Contine Punctele A(0,0) B(2,2) C(-1, 2) .
Scrie In 40-50 Cuvinte ( 4-5 Randuri ) O Reclama La Un Produs Real Sau Imaginar Care Se Adreseaza Copiilor ( Un Obiect, O Manifestare Culturala Etc . )
Inlocuiti Cuvintele Subliniate Cu Altele,avand Acelasi Sens: Pe Copila O Rodea Curiozitatea Sa Deschida
Scrie-ti O Compunere.(tema La Alegere)
Salut,am O Dezamagire Fata De Mine,deoarece Nu Stiu Cum Sa-mi Transmit Sentimentele,emotiile Pe Care Le Inteleg Dintr-o Poezie Si In Plus Eu Nu Prea Inteleg Poe