RO Study
👤
Elenadana5
Elenadana5
24-11-2020
Limba română
a fost răspuns
cuvant ce se termina in sufix ,,i,,
Răspuns :
Giasmina2009
Giasmina2009
24-11-2020
Răspuns:
inimi, vieti, etc
Explicație:
se termina cu i
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Mason A Se Incarca 48 De Saci Cu Zahar Si 52 De Saci Cu Faina. Cati Saci S-au Transportat, Daca S-au Efectuat 4 Transporturi Cu Cate Doua Masini De Fieca
La Un Atelier De Croitorie Sau Confectionat 248 De Bluze Si Rochii. Daca Se Mai Confectionau Inca 13 Bluze Atunci Nr Acestora Ar Fi Fost Jumatate Din Numarul r
Un Eseu Argumentativ Despre Opinia Mea In Legatura Cu Admiterea La Liceu ?
Formati Toate Gradele De Comparatie Ale Adjectivelor: Rumena,fraged,umed. Va Rog Mult! Urgent!
Trei Plante Specifice Vegetației De Stepă (pustă)
Am O Problema Cam Greuta Si Nu Stiu Sa O Rezolv De Clasa IX :( "Un Mobil Se Deplaseaza In Linie Dreapta Intre Doua Puncte : A Si B .In Punctul A Viteza Este 4m/
Am O Problema Cam Greuta Si Nu Stiu Sa O Rezolv De Clasa IX :( "Un Mobil Se Deplaseaza In Linie Dreapta Intre Doua Puncte : A Si B .In Punctul A Viteza Este 4m/
Alcatuieste Un Enunt In Care Sa Apara Un Omonim Al Pronumelui ''care''.
Pentru Un Circuit Se Cunosc R=1ohm R2=4ohm R3 =1ohm R4=5ohm I1=2A, I3=1,5 A Rezistenta R2 Este Neglijabila (imi Puteti Spune Ce Inseamna Asta ?)Calculeaza tensi
La Un Magazin S-au Adus 874 De Baloane Rosii,verzi Si Galbene.Dupa Ce S-a Vandut Acelasi Numar De Baloane Din Fiecare Culoare,in Magazin Au Ramas 113 Baloane Ro