RO Study
👤
85bianca85
85bianca85
24-11-2020
Limba română
a fost răspuns
ex 2 de la exploram si invatam
Răspuns :
Bercanm43
Bercanm43
24-11-2020
Răspuns:
si eu sunt 6 sea si am trecut de astea :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Look At The Useful Language Box. Find One Other Way of Avoiding Repetition Of The Word Activities In The text In Exercise 1.
"Iedul Cu Trei Capre"de Ion Creangă RezumatAJOTORRRRRR!!!!!!!!
1. Quelles Sont Les Actions Du Collectif "Ingénierie Vs Covid-19 Maroc" ? 1p. Lisez Le Reportage Et Choisissez Les Propositions Correctes ! Un Collectif Fournit
VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS VA ROGGG PLSSSS
Unitatea 4 Subliniază Cu O Linie Supstantivele În Cazul Nominativ Şi Cu Două Linii Substantivele A. Monica A Îmbrăcat Păpuşa Frumos. B. Stiloul Verde L-am Folos
Calculează Respectând Ordinea Efectuării OperațiilorO)
3 La Puterea 30+3・2 La Puterea 31 Este Divizibil Cu 7 Dau Coroana Plsssss
Un Grup De 8 Copil Au Împreună 70 De Bomboane. A) Câte Bomboane Le Mai Trebule Pentru A Le Putea Împărţi În Mod Egal? B) Dacă Ar Avea Aceste Bomboane, Câte Le-a
A) Determinați X Număr Natural Nenul, Astfel Încât 2x/x8=1/2 B) Determinaţi X, Y Numere Naturale Nenule, Astfel Încât Xy/yx=4/7 C) Determinați Cifra X Astfel In
Servé Schema Unei Săli De Festivități Scolare. Completeaza, Pe Baza Desenuluí Dat, Numerele Care Lipsesc, Astfel Încât Să Obțli O Problemă. În Sala De Festivită