RO Study
👤
ToUnWy
ToUnWy
24-11-2020
Istorie
a fost răspuns
voievodatul lui geleu avea centrul de putere la?
Răspuns :
Leonidas28
Leonidas28
24-11-2020
Răspuns:
în transilvania (țara de dincolo de pădure)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor! VIZITA .... I.L. CARAGIALE //// 1). Completeaza Intrebarile Pentru A Putea Lua Cate Un Interviu Doamnei Popescu Si Autorului. A) Doamna Pop
Cum Se Transforma 666 Metri Pe Minut In Kilometri Pe Minut Va Rog!!!! Dau Coronita
A)La O Alimentara S-au Adus 243 Kg De Mere Si 279 Kg De Pere,ambalate Separat In Lazide Cate 9 Kg.In Prima Zi S-au Vandut 117 Kg Mere Si 153 Kg Pere. Cate Lazi
Pe O Sosea Trec In Medie 500 Masini Pe Zi In Zilele Lucratoare Si Cu 300masini Mai Putin Duminica cite Masini Trec In Luna Febroarie Pe Aceeasi Sosea ?
Scrieti In Dreptunghiuri Diminutive Formate Cu Sufixul Cioara
Scrieti modul,timpul Si Functia Sintactica A Cuvintelor Repeta,am Petrecut ,ne-am Jucat M-am Ascuns,vorbea,a Fost Si Nu-l Mai Recunoaste
Pentru Un Număr Natural Dat, Se Calculează Cifra De Control În Felul Următor: se Determină Suma Cifrelor pentru Rezultat Se Determină Suma Cifrelor se Continuă
Un Verb Auditiv va Rog Ajutor
Va Rog Vreau Un Rezumat Foarte Scurt Pentru Schita Puișorii De Emil Garleanu Dau Funda❕❗❕❗❕❗❕❗
Explicati Expresiile: a Intra In Vorba a Se Uita In Voie a Nu-si Lua Ochii De La Cineva a Striga In Gura Mare a Se Uita Tinta Va Rog Ajuuuutati-ma!!!dAU COROANA