RO Study
👤
Enemadalina64
Enemadalina64
23-11-2020
Matematică
a fost răspuns
calculati suplimentul unchiului
Răspuns :
Mama80
Mama80
23-11-2020
Răspuns:
180-129=51 grade
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Un Exercitiu Care nu Pot Sa Oun De Ex 2 Supra 2 Cum Pot Pune Linia D Efractie Ca Nu Stiu Daca Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos.
Construeşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziţii Care Să Conţină Şi O Subordonată Atributivă , Introdusă Prin Adverbul Relativ Unde . URGENT !!
Scrieti Un Dialog In Care Sa Evidentiati Trasaturile Unui Zeu/zeite Din Mitologia Romana. (de Exemplu Iupiter, Iuno, Venus Etc) . Macar Cateva Idei ... Dau 30 D
Buna!Imi Suneti Si Mie Va Rog Care Este Personajul Principal ,,In Padurea Petrisorului" Si Celelalte Peronaje TOATE....La Celelalte Personaje Nu Vreau Persoanje
Stiind a+b=10 A-b=2, Cum Aflu Numerele Doar Prin Operatii De Adunare Si Scadere?
Suma A Trei Numere Este 789.daca La Primul Numar Se Adauga 345,iar Din Al Doilea Se Scade 223,atunci Pentru Ca Noua Suma Sa Fie Tot 789,trebuie Ca:a)din Al Trei
Care Sunt Sutele Intre Care Se Afla Numerele 701? Ex Regula 240 470 250exercitiul Nr 301 Pag 112 Culegere De Matematica Clasele 1 Si 2 De Maria Oprescu
Fie Functiile: F:R---R F(x)= -x+1/2g(x)= X+3/2.Sa Se Reprezinte Grafic Functiile: F*f ( F Compus Cu F) , G*g , F*g , G*f*g . Graficele Stiu Sa Le Fac. Am Nevoie
Buna!Imi Suneti Si Mie Va Rog Care Este Personajul Principal ,,In Padurea Petrisorului" Si Celelalte Peronaje TOATE....La Celelalte Personaje Nu Vreau Persoanje
Am O Tema La Matematica Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati !!!In Desenul De Mai Jos Este Reprezentat Un Loc De Joaca In Forma De Dreptunghi ABCD, Cu AD=20 M Si Diagona