RO Study
👤
Vanciumaster3
Vanciumaster3
23-11-2020
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvintul ong
Răspuns :
Popaclaraandreea
Popaclaraandreea
23-11-2020
ONG este o organizatie neguvernamentala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Aria Unui Triunghi Care Are Laturile De 7,8 Si 9 Cm : Plss :)
1)Calculati Aria Triunghiului ABC, Daca : a)AB=AC=BC=8√3 Cm b)AB=4√2 Cm , AC=6√2 Cm ,, M(A)=90* Grade
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor "anumita,in Jurul,celor ,care " Din Enuntul: "Exista O Anumita Aura De Geniu In Jurul Celor Care Vorbesc Limbi Stra
Comentariu Poetic Al Poeziei "Cant " De Magda Isanos
Cine Imi Da Si mie Un Rezumat unei carte De William Shakespeare Am Nevoie La Engleza Va Rog frumos sa Fie Nici Lung Nici Scurt Si Cat De Cat Din Mintea
Efectuând calculele: (2x + 5)(2x - 3) - (x - 2)(x - 3) - (x - 2)(x + 1) , Rezultatul Obținut Este Egal Cu ... ? Vreau Rezolvarea Completă Și Corect Scrisă . Mul
Aratati Ca Expresia Are Valoare Constanta Pentru Orice Numar Real X. E Corect Modul De Rezolvare? Daca Am Gresit Va Rog Sa Corectati.
Completeaza Spatiile Libere:1.Corpurile Care Produc Si Emit Lumina Se Numesc ____________________.2.Sursele De Lumina Sint __________________ Si _______________
Salut,am Nevoie De O Compunere Pe Tema "Pastele In Familia Mea". Sper Sa Ma Ajutati!
1. Reazultatul Calcului (-24):(-8)+(-2)La Puterea a Treia Deci 2 La Puterea A Treia Adica 2 Si Un 3 Micut Sus ..2.Daca Un Triunghi Isoscel Are Un Unghi Cu Masu