RO Study
👤
Andracolto614
Andracolto614
23-11-2020
Fizică
a fost răspuns
Vă rog mă ajutați.mulțumesc
Răspuns :
Albatran
Albatran
16-12-2020
Răspuns:
6km
Explicație:
18(km/ora) *(20/60) ore=18/3=6km
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Din Suflet Ajutor Urgent .
3. Taie Forma Greşită: • Când Mai/m-ai Strigat, N-ai Mai Auzit Că Ţi-am Răspuns. •În Luna M-ai/mai I-am Cumpărat Bunicii Flori. • Astăzi Soarele Nu Mai/m-ai Înc
Precizează În 30-50 De Cuvinte, Rolul Educației Cinematografice, Valorificând Perspectiva Andreei Mihalcea De La 1 La 5 Va Rog
Dacă Adun Un Număr Cu Dublul Şi Cu Triplul Său, Obțin 48. Împătritul Numărului Este: Rapid!
Mentioneaza O Modificare In Functionarea Sistemul Circulator Ca Urmare A Efortului Fizic. Argumenteaza Raspunsul Dat.
Задача 10 Класс. Ежегодно Автомобиль Расходует До 4 Т Кислорода. Какую Массу Оксида Ртути (II) HgO Необходимо Разложить Для Получения Годо< Вой Нормы Кислоро
BA-B Gen De Muzică Descriptivă, Cu Formă Liberă, Compusă Pe Baza Unei Idei Anunţate DintitluOpera A Apărut În Cadrul Curentului Muzical Numit....Imbinarea Mai M
2. Se Consideră Numărul Natural A = 6.2+1.8" +15 2" 8+1 +2" 8" +2, Unde N Este Un Număr Natural.a) Arată Că A Este Pătratul Unui Număr Natural, Pentru Orice N =
De Realizat O Poezie De Trei Strofe Despre O Personalitate Istorică
Fișă De Lucru1. Transformă Unitățile De Măsură Indicate:6 Kl=dal =dl;6301 =dl=cl27 1=dl=dal500 Cl=ml=1