RO Study
👤
Pelmusmihaela23
Pelmusmihaela23
23-11-2020
Religie
a fost răspuns
virtuțile Sf Mihail!
Răspuns :
Cristina2901
Cristina2901
29-11-2020
cinstit
atotputernic
(nu mai stiu)
Bafta la școală!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
:c Vă Rogg , E Foarte Urgent!!!!!!! NU TREBUIE SA FIE MARE ! ! ! Un Discurs După Algoritm, Despre Un Personaj Dintr-o Poveste Care Ţi-a Marcat Copilăria.
Hei Ce Meserie Sa Am Ca Sa Pot Descoperi Toate Secretele Luminii,sa Merg In Aventuri Faine,ect? Dau Funda+coroana+inima
Media Geometrică A Numerelor A = 3-radical Din 8 Și B = (radical Din 2+1)^2urgent Va Rog Mult, Dau Tot Ce Trb..
Din Ce Număr Scădem Pe 72 Pentru A Obține Càtul Numărului 72 Şi 9?
Va Rog Mult De Tot Imi Trebuie Urgent Va Rogggg
Determinați Lățimea Unui Dreptunghi Dacă Lungimea Lui Este De 30 Cm Iar Aria De 540 Cm Pătrați.
Crezi Că Poeții Se Individualizează Prin Curajul De A Visa Și De A Merge Pe Căi Unice? Justifică-ți Răspunsul, În 50-80 De Cuvinte, Valorificând Textul 1.
180 : 390Câte Muchii Au În Total 4 Cuburi?to► Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect.a) 32; B) 12;LO1
Who Wants Some Food And Drinks?who Wants Two Burgers?who Wants A Glass Of Lemonade?who Gives Two Burgers To Sasha?who Gives Sarah Some Lemonade?dau Coroana
17 Află Fiecare Deîmpărțit Necunoa) X : 5 = 81, Rest 4 C)b) Y: 4 = 200, Rest 3 D) N218 Rezolvă Prin Exerciţiu. .Află Câti Elevi Sunt În Clasăal În 15 Hănci Stau