RO Study
👤
Cristyana82
Cristyana82
23-11-2020
Biologie
a fost răspuns
URGENT VA ROG REPEDEEE
Răspuns :
Cozmindumachita1223
Cozmindumachita1223
23-11-2020
Răspuns:
Luminii
Explicație:
Singurul este slul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti O Propozitie In Care Substantivul Floare La Nr. Plural Sa Aiba Functi Sintactica De Atribut Substantival Prepozitional Care Sa Determine Un Numeral.
URGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru DoamnaURGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru Doamna Educatoare.Vreau Sa Ii Trimit O Fotograf
Care Este Rolul Prepoziției In Propoziție? Aș Vrea O Explicație Clară Pentru Următorul Exemplu:Cei Doi Plecară La vânătoare.Vă Mulțumesc Anticipat! :)
URGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru DoamnaURGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru Doamna Educatoare.Vreau Sa Ii Trimit O Fotograf
Cum Pot Masura 50 Litri De Apa Utilizand Doua Vase Unul De 70 Litri Iar Altul De 30 Litri
Scrieti O Compunere Cu Titlul O FAPTA BUNA Referinduva La O Imtamplare Din Clasa Voastra Folositi Dialogul
De Ce Se Repeta In Textul Doina Pronumele Personal Eu
Folosind O Sticla De 250 Ml, Vrem Sa Umplem Un Vas In Forma De Paralelipiped Cu Lungimea De 3 Dm, Latimea De 2 Dm Si Inaltimea De 1 Dm. De Cate Ori Trebuie Sa G
Gasiti Diminutivele Cuvintelor : poteca , Plug , Deal , Lucruri , Ramuri , Muguri .
Pe O Sosea sunt Localitatile A , B Si C ( B Se Afla Ntre A Si C ). Suma Distantelor De La Orasul B La Orasele A Si C Este De 282 Km , Iar Distanta De La B Si