RO Study
👤
Mirunaelena263
Mirunaelena263
22-11-2020
Chimie
a fost răspuns
Dau corona, cine îmi poate explica
Răspuns :
LAG24
LAG24
23-11-2020
Răspuns:
================
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9 Réécris Le Texte Au Futur Simple. Aujourd'hui Il Fait Beau. Comme Nous N'avons Pas De Cours, Nous Pouvons Passer Presque Toute La Journée En Nature. Le Matin,
Constuieste Câte O Propozitie In Care Sa Existe: 1. Un Pronume Reflexiv Forma Neaccentuata Acuzativ 2. Un Pronume Personal Functie Sintactica Complement Direct
Formulează Prin Două Trei Enunțuri Că Turtulica Și Calul Sunt Personaje Din Basm.ajutatima Va Rog Frumos❤❤
16 Mihai Şi George Au Fost În Livadă Și Au Cules Împreună 276 De Mere. Dacă George I-a Da Lui Mihai 20 De Mere, Amândoi Ar Avea Un Număr Egal De Mere. Câte Mere
Va Rog Am Mare Nevoie De Ajutor! Cum Sa Compun Poezii, Compuneri Mesaje Etc Pe Telefon ! Adica Ce Aplicație Imi Trebuie Sau Cum Sa Fac Asta? Va Rog Ajutati-ma!
Fa O Compunere Cu Titlul 8 Martie
Caută În Text Cuvintele: Se Învoiră, Simbrie, Leaotă, Mezin. Gândindu-te La Sensul Enunţurilor, Scrie Ce Înțeles Crezi Că A Fiecare Cuvânt. Verifică Cu Ajutorul
Poate Cineva Sa Imi Faca Un Text De 100 De Cuvibte Cu PETS IN OUR LIFES. Trebuie Despre Animalele De Companie. Am Nevoie Pana La 16.00. Va Rog Ajutatima!
Aici Ba Aici 8+6+6+5+6+4+7+4+6+6+4+5
Intr Un Cos Sunt 15 Inimioare Si Floricele Floricelelesunt Cu Cinci Mai Multe Decat Inimioare Cate Inimioare Si Floricele Sunt Metoda Grafica