RO Study
👤
Antoniabratila21
Antoniabratila21
22-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 4
Va rog
Urgent
Corona
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
23-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Numarul De Moli De BaCl2 Care Se Obtine In Urma Reactiei Dintre 1,5 Moli Ba(OH)2 Si 2,5 Moli HCl. Daca se Se Obtin 1,25 Moli BaCl2 Care Este Randamen
Diferenta A Doua Nr.este 789.Catul Acelorasi Numere Este 6 Si Restul 4.Care Sunt Numerele?
Hey!!!... Ajutati-ma Si Pe Mn Cu Ceva... Vreau Si Eu Trei Textulete Mici In Engleza Despre Ori Ce Da Sa Le Traduc Eu . :) ...va Rog Mult Ajutati-ma!!
Stiind Ca A ( -3 ;4) Si B ( 1;1), Calculati Lungimea Segmentlui [AB]
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Incepe Cu 2013 Si Termina Cu 2013 Si Are Suma Cifrelor 2013.
Sulfura De Sodiu Este Folosita In Industria Pielariei Pentru Indepartarea Parului De Pe Pielea Animalelor. Se Poate Sintetiza Prin Reducerea Sulfatului De Sodiu
Sa Se Rezolve In Multimea Z Urmatoarele Ecuatii:1) 7x²-3x=02) 3(x-1)²+5(x-1)-2=03) 3x²+13x-10=04) X²-2√3x+3=05) 9x²-16=0
Personaje Negative Din Basme ?
Construiti Doua Enunturi In Care Sa Existe Un Pronume Personal In Cazul Genitiv Cu Functia Sintactica De Atribut Pronominal Si Un Pronume De Politete In Cazul V
Va Rog Imi Dati Defintia La Subiect Dar Sa Fie De 2 3 Randuri Nu Mai Mult SI LA COMPLEMENT 2 3 RAnduri