RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-11-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog [dau coroana] 1 si 2!!Repede​
Răspuns :
Elizaandrei67
Elizaandrei67
22-11-2020
Răspuns:
1. 9,1,0
2.983 ,989
5739, 5793
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Descriere Literara
Realiza,in Grupe De 4-5 Elevi.o Reclama Pentru Un Produs Preferat De Voi.Poate Fi Ceva Din Urmatoarele Domenii:literatuta,film,mancare,racoritoare,jucarii,artic
Buna Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Traduerea Propozitiilor Urmatoare:ter Si M1. Josh Calatoreste Inspre Anglia Acum.2.La Ce Ora Te Trezesti Dimineata?3.Varului
Urgent!O Compunere Despre Importanta Ansamblului Sculptat De Constantin Brancusi......Masa Tacerii Poarta Sarutului ....etc Va Rogg!!!
1.Suma Dintre 10 Si Triplu Unui Numar Este 25. Care Este Numarul ?2. Diferenta Dintre Un Numar Si Sfertul Lui Este 48. Care Este Numarul ? Ajutati-ma!!
Mihai Primeste 7 Mere. El Le Mananca Pe Toate In Afara De 3. Cate Mere Nu A Mancat Mihai?
Nu Stiu Care Sunt Modurile De Expunere Am De Exprimat Modul De Expunere Am Vazut Din Raspunsuri,dar Nu Stiu Cum Sa Il Fac-va Rog Ajutati-ma Tema Este Pt Maine
Alcatuiti Propozitii Dupa Schemele Date. Subst.comun Adj. Verb subst.comun Subst.comun Verb numeral Subst.comun Verb
Gasiti 6 Asemanari Si 10 Deosebiri Intre Franta Si Marea Britanie.
Alcatuiti O Compunere Cu Titlul graba Strica Treaba si Fa Folositi Cuvintele Scolar Tema Litera Accindent A Cunoaste A Ci