RO Study
👤
Achaadouh
Achaadouh
22-11-2020
Matematică
a fost răspuns
10^2 - 3^2 - 2^2=??
Va rog, dau coroana!
Răspuns :
Ilmilanista2007
Ilmilanista2007
22-11-2020
Răspuns:
10²-3²-2²
100-9-4
87
......
Answer Link
Mihailcutaoyaa22
Mihailcutaoyaa22
22-11-2020
Răspuns:
100-9-4=87
Sper că acest raspuns iti este de folos!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Explicatia Proverbului Cine Se Scoala De Dimineata Departe Ajunge? AJUTOR PLZZ SAMI SCRIETI RASPUNSURI!
Ce Puteti Spune Despre Un Eveniment A Carui Probalitate Este Egala Co 100 La Suta?dar Despre Un Eveniment Ce Are Probalitatea Cu 0 La Suta?
Fie Funcţia F:D-->R, F(x)= Sqrt(7x - 6). Determinaţi Coordonatele Punctului Graficului Funcţiei F, Astfel Încît Tangenta La Grafic Dusă În Acest Punct Este P
Se Considera Triunghiul ABC Si Punctele D Apartine (ab) Si E Apartime Lu(ac) Astfel Incat De||bc . Daca Ad supra Ab = 3 Supra 8 Si Ac =24 Cm,lungimea Segmentulu
Un Muncitor Are De Sapat Un Sant ,pe Carte Trebuie Sa L Termine In 7 Zile .Daca Ar Sapa Cu 2 M Mai Mult Pe Zi ,el Ar Termina De Sapat Santul In 5 Zile .Cati M D
Vreau Si Eu Portretul Fizic Si Moral Al Unui Prieten La Care Nu Tin ma Ajuta Cineva??????va Rog
Mama Este Cu 21 De Ani Mai Mare Decat Fiul Sau. In Urma Cu 7 Ani Varsta Mamei Era De Patru Ori Decat Varsta Fiului. Ce Varsta Are Fiecare
Alcatuiti Un Text De 10-15 Randuri In Care Va Exprimati Opinia Cu Privire La Textul ''Cainele Si Catelul'' De Grigore Alexandrescu. Va Rog . Cât Îmi Sunt De Urâ
Violeta Spune:am In Doua Cutii 73 De Creioane Colorate .Inprima Am Cu 23 Mai Multe Decat In A Doua .Cate Creioane Am In Fiecare Cutie?
Fie Triunghiul ABC Si CE Perpendicular Pe AB.Stiind Ca AB=15,BC=20,IAR Masura Unghiului B Este 135 De Grade .Sa Se Afle Aria Si Pe CE