RO Study
👤
Gergelyevelin
Gergelyevelin
21-11-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog să mă ajutați!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-11-2020
Răspuns:
a)adevarat
Explicație pas cu pas:
Desen atasat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) 7supra5-(8supra5-n)=2spra5 n=? b) 8supra3+4supra3-(n+3supra3) =8supra3 n=? c) 2supra5+[2supra5+(2supra5-
Discutati Un Post Publicitar De Tigari Sau Alcool, Vazut La Televizor 1. Enumerati Elementele\aspectele Atractive, Provocatoare Ale Spotului 2.determinati Mesaj
How Much/many Butter Do We Need ? Am Gresit La Un Test (singura Greseala), Si Am Luat 9 Nu 10 ! Imi Puteti Spune Care E Corecta? Eu Am Ales Many
Scrie Câte O Comunicare In Care Sa Folosești: SE AFLA,AU EXISTAT,SE GĂSEAU,S-AU BUCURAT,SE ÎNTRISTEAZĂ,S-A PLIMBAT,VA SOSI
1.Volumul Unui Con Circular Drept Cu Raza De 6 Cm Si Generatoarea De 10 Cm Este Egal Cu ...2. Aria Laterala A Unui Cilindru Circular Drept Cu Raza De 4 Cm Si
Mentioneaza Genul Si Cazul Substantivelor Din Secventa : ...despre Rolul Stiintei Cerului In Societate
Efectuează Adunarea Fracțiilor Reprezentate Din Părțile Colorate Ale Fiecărui Întreg
La Încincitul Celui Mai Mic Număr Par Nenul Adauga Cel Mai Mic Număr Impar Mai Mare Decât 148
Pentru Iluminat Pe Timp De Noapte Într-un Parc Sau Amplasat 5 Stalpi.distanta Dintre Doi Stâlpi Vecini Măsoară 9 M.calculati Si Comparati Distanta Dintre Al Doi
Câte Cuburi Cu Latură De 1 Cm Sunt Necesare Pentru A Umple Cutia În Fiecare Caz 1 Cm 3 Cm 7 Cm