RO Study
👤
Floreapepe81
Floreapepe81
20-11-2020
Limba română
a fost răspuns
cum îl chema pe calul lui decebal
Răspuns :
Ralucaioana243
Ralucaioana243
20-11-2020
Pe calul lui Decebal îl chema Duro.
Answer Link
Trefas
Trefas
21-11-2020
Calul lui decebal este numit duro
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau 10 Exemple De Diftongi Cu ,, EOA , IAU , IOA , EAI , IAI , EAU. Va Rog Spuneti-mi Repede!!! :))))))
A)daca 10% Din X Este Egal Cu 28,x=?b)daca 25% Din Y Este Egal Cu 17,y=?c)daca 40% Din Z Este Egal Cu 25,atunci Z=?d)daca 60% Din T Este Egal Cu 12,atunci T=?e)
I-mi Puteti Compune Si Mie O Mica Poezie Despre Casa ?Plz
Daca Raportul Dintre Lungimile Laturilor A Doua Patrate Este Egal Cu 3/2 , Atunci Determinati Valoarea Raportului Perimetrelor Si Valoarea Raportului Ariilor Ce
Aflati Aria Unui Triunghi Echilateral ABC Cu Latura De Lungime :a) 5 Radical Din 2 Cm B) Radical Din 3 Supra 2 C) 2 Radical Din 3 Cm
Efectuati ( Rezultatele Exercitiilor Vor Fi Scrise Fie Ca Fractie Zecimala Fie Ca Fractie Ordinara Ireductibila) A) 1/6 + 3/8 b) 7/20-1/10
Buna! Este Careva Dispus Sa Imi Conjuge Si Mie Un Verb La Toate Timpurile Lb Engleze(nu Conteaza Ce Verb) La Afirmativ/negativ Si Interogativ Plus Traducerea In
A)determinati 6 Multipli Consecutivi Ai Lui 5,stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 165b)determinati 4 Multipli Consecutivi A Lui 7 Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu
A)determinati 6 Multipli Consecutivi Ai Lui 5,stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 165b)determinati 4 Multipli Consecutivi A Lui 7 Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu
Detreminati Patru Numere Naturale , Stiind Ca Primu Este 1\5 Din Al Doilea , Al Doilea Este1\3 Din Al Treilea , Al Treilea Este 1\2 Din Al Patrulea , Iar Al Pa