RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-11-2020
Geografie
a fost răspuns
Repede dau corona!!!
Răspuns :
Aida123422
Aida123422
20-11-2020
Răspuns:
apa
un pod
drum
clădiri
Masina de politie
padure
Answer Link
Mariavirtosu74
Mariavirtosu74
21-11-2020
Râul
Un pod
Strada
Instituții
Trecere de pietoni
Pădure
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traducerea Textului ,,Le Bourgeois Gentilhomme Ou La Folie Des Grandeurs,, Clasa A7a Va Rog Sau Coronita!!
Buna!Am Nevoie De Niste Idei Pentru Prima Fisa Din Portofoliul Meu De Franceza... Trebuie Sa Scrie Numele Meu,liceul,clasa,numele Profesoarei Si Mai Ales PORTOF
Can You Answer These Silly Questions? Where Is The Tower Of London? Where Is The New York Police Station? Where Is Cluj Railway Stations? Where Is Bucharest
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Ai Carei Protagonisti, Julie Andrews Si Christopher Plummer, Au Ramas Pentru Totdeauna In Constiinta Publicului.
Trei Caiete Costa 8,4 Lei. Cat Costa 5 Caiete? Numarul. X Pt. Care Tripretele (7 ,3 , X) Si (15 ,35 21) Sunt Invers Proportionale . Nr. X Pentru CRe Tripletele
O Carte Costa 11 Lei Si Un Caiet Costa 3 Lei. Aflați Numarul De Carti Si De Caiete Daca O Persoana Are La Dispoziție 48 Lei.
As Dori Si Eu Un Referat Despre Muzica Culta
Varsta Mea Este De 4 Ori Mai Mica Decit Varsta Unchiului Meu.Peste 20 De Ani Varsta Unchiului Meu Va Fi De 2 Mai Mare Decat Varsta Mea.Cati Ani Am Eu Acum?
Scrie Cel Mai Mic Nr Mai Mare Decat 6000 , Care Are Cifre Distincte Cu Suma 29.
Diagonalele Unui Dreptunghi Au Lungimile Egale Cu 12 Cm Si Fac Un Unghi De 60° . Aflati Aria Dreptunghiului