RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-11-2020
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Dau coroana și inima !!
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-11-2020
Răspuns:
1.F
2.A
3.F
4.A......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Ajutați Vă Rog La 2
Am Textul:Ieri,l-am Rugat Pe George Sa Vina Cu Mine La Teatru Sa Vedem Un Spectacol Dedicat Copiilor.Actorii Au Interpretat O Piesa Comica Pe Care Toti Spectato
Un Teren In Forma Pătrată Are Latura De 25 M. Terenul Se Imprejmuiestecu 4 Rânduri De Sarma. Afla Câta Sarma Se Folosește,daca Se Pune Si O Poarta De Lemn Cu La
Ajutorrrr! Va Rog Mult
Traducetimi Si Mie Textul Asta In Romana Va Rog: Virginie 52ans Consultante En Communication Par L'image À Toulouse:Il Faut Differenvier Le Relooking Du Conseil
O Uzina Are De Realizat In Ianuarue 4/9 Din Numarul Pieselor Planificate ,in Februarie 2/9 Din Numarul Pieselor Planificate Iar In Martie Ultimilr 6000 De Piese
1.Alcatuieste 4 Enunturi In Care Numeralele 3 ,9,15,18 Sa Fie Atribute. 2.Ce E Un Atribut?? La Ce Intrebari Raspunde??
DAU COROANA !!! Alina Merge Pentru Prima Data In Tabara. Ea Cheltuieste Luni 1/2 Din Suma Data De Mama Sa , Marti 1/3 Din Rest , Miercuri Jumatate Din Noul Rest
Redacteaza O Compunere De 150-250 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Apartenenta La Specia Literara Doina Populara A Textului Citat
Care Dintre Proverbele De Mai Jos Este Ilustrată Învăţătura Pe Care Vom Transmite Acest Text