RO Study
👤
Matematicaaa42
Matematicaaa42
20-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 3 si 4 daca vreți dau coroană
Răspuns :
Petru75
Petru75
20-11-2020
Trimite poza cu ele te rog!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A 4 Numere Este Egala Cu 12. Unul Dintre Numere Este Egal Cu 6. Aflati Media Aritmetica A Celorlalte Numere .Va Rog Ma Ajutati ?
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 30 Cm Iar Lățimea De Două Ori Mai Mică Decât Lungimea Află Dimensiunile Dreptunghiului??dau Coroană La Primul Răspuns!!
Identificați Izomerii A, B, C, D, E Cu Formula Moleculară C4H8 Știind Ca:A) Izomerul E Nu Decolorează Solutia De Br2 În CCl4 Și Are În Moleculă Doar Atomi De Ca
Daca X Este Masura Unui Unghi Obtuz Atunci Eate Adevarat Ca: A)0° Mai Mic Sau Egal Decat X Si X Mainmic Sau Egal De Cat 90°? ; B)90° Mai Mic Sau Egal Decat X Sa
Un Biciclist Parcurge În 3 Zile O Distanta Astfel : -in Prima Zi 1/3 Din Distanta Si Inca 20 Km -a Doua Zi 40 % Din Rest-a Treia Zi Restul De 36 Km Aflati Lungi
URGENT!!!!!!! Rezumatul Cartii Morcoveata... MA ABONEZ..... PLSSSSS
Se Consideră Paralelogramul ABCD Cu AB =8 Cm, BC = 4cm Si M € AB A. I. DM/MB=1/3. Fie MF || AD Si ME || DCa)Sa Se Calculeze Lungimea Segmentului [ME].b) Sa Se
Daca Triunghiul Abc Asemenea Cu Triunghiul DEF Si Masura Unghiului A Este De 35 De Grade Si Masura Unghiului B Este De 79 De Grade Atunci Masura Unghiului DFE E
Exercitiul 28.2. Am Scris Totul Corect? Daca Nu, Va Rog Sa Corectati.
Am Nevoie Urgent,nu Mi Stergi Astazva Roggdau Puncte Si Coroanatrebuie Sa Calculati,eu Am Incercat Dar Nu Reusesc