RO Study
👤
1223coreo
1223coreo
20-11-2020
Biologie
a fost răspuns
2 lanturi trofice cu pasari
Răspuns :
Tudorelena295
Tudorelena295
20-11-2020
iarba - șoarece - șarpe - vultur
grâu - lăcustă - șopârla - uliu.
sper ca te am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezultatul Calcului Radical Din 32-radical Din 50 +radical Din 8 -radical Din 98+radical Din 242 Este: Va Roggggg Urgent Dau Coroana
M-a Poate Ajuta Cnv!! Va Roooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dau Coroana Aurie!!!!! Va Rooooggg Muuullttt!! În
Se Considera Functia F:R-R ,f(×)=×^2-4x+5.Calculati F(1)+f(2)+f(3)+...+f(9)
Dacă O Mașină Are Viteza De 80 Km/hai,atunci În 15 Minute Parcurge....km
Ce Inseamna MDCCXLIX Varog
Un Biciclist Are De Parcurs O Distanta De 75 Km In 5 Ore .Pe Drum Are O Defectiune Si Face Popas De O Ora.Pt A Ajunge La Destinatie La Aceiasi Ora Mareste Vitez
Ipotenuza {AB} A Unui Triunghi Dreptunghic ABC Are Lungimea De 25 Cm . A) Cunoscand Ca Sin A=4/5 Sa Se Calculeze BC. B) Cunoscand Cos A=0,6 , Sa Se Calculeze T
Buna, Ati Putea Sa Ma Ajutati Cu Ex. 41, Punctul B). Am Aflat Ca B=4, Dar Nu Prea Stiu Cum Sa Aflu Si Valoarea Lui A.
Identificați Părțile De Propoziție Și Analizați Gramatical Sintactico Morgologic Cuvintele Din Propoziție."....pe Umedul Pământ/Se-ntind Cărări Uscate De-al Pri
Succesorul Celui Mai Mic Numar Natural Impar De Patru Cifre Cu Cifra Miilor 9 Si Cifra Zecilor Cu 3 Mai Mica Decat Cifra Sutelor Este...?