RO Study
👤
Mirabeladirle
Mirabeladirle
20-11-2020
Istorie
a fost răspuns
2. Zeul suprem în Egiptul antic era:
Răspuns :
Mariac456
Mariac456
20-11-2020
Răspuns:
Ptah
Explicație :este zeul creator, asa cred ca el este eul suprem
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Magazin Face O Reducere De 10 %la Produsele Electricasnice ,astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080lei Reducerea A Fost De : A=1000 LEI B=120LEI C=200LEI D=2
Numarul Ab este scris in Baza Zece ,[tex]a \neq 0,b \neq 0,a>b.[/tex].Aratati Ca (ab+ba)este Divizibil Cu 11.Multumesc Anticipat
1)determinati numarul Numerelor Naturale cuprinsse Intre 134 Si 245 diviziibile Cu 32)aratati Ca nr B =5xy +x3y +xy7este ddivizibil cu 3
Radical Din 12 La Puterea A 2 + Radical Din 5 la A 2 este ...?
Selectati-mi Si Mie Din Acest Text Pronumele predicatele si Substantivele Comune Si Proprii : Maria Este Prietena Mea.Ea Nu A Reusit Sa Vina La Mine. De Aceea,
Un Grup De Copii S-a Asezat In Coloane Si Au Observat Ca Daca Se Asezau Cate 6, Ramaneau Pe Dinafara 4 Copii, Iar Daca Se Asezau Cate 8, Ramaneau 6 Elevi Afara.
Propozitii Cu Ortogramele Tii Si Ti-i
Buna!Suma A Doua Numere Este 47, Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173. Determinati Cele Doua Numere.Multumesc***!
Bună! Calculați Suma Numerelor Naturale Care Împărțite La 8 Dau Catul 13. Multumesc!
Redacteaza O Compunere In Care Sa Prezinti Avantajele Si Dezavantazele Detinerii Unui Animal De Companie ( 10-15 Randuri)Multumesc!