RO Study
👤
0JesicaLakk0
0JesicaLakk0
19-11-2020
Matematică
a fost răspuns
VA Rog am nevoie de ajutor!
Răspuns :
Ionicamonica2
Ionicamonica2
19-11-2020
Răspuns:
sper ca te - am ajutat !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine As Dori Sa Stiu Cum Se Rezolva problema O Societate Agricola Are Un Teren Cu Suprafata De 10 Intregi Si 6/25 Ha Pe Care Cultiva
2^4n+2 +1supra 6^n-1 Sa Arat Ca Este Ireductibila
Se Da Propozitia: "Anul Trecut,cativa Indivizi Au Ajuns In Sala Masinilor Unde Ar Fi Putut Ramane Blocati." Se Cere Sa Identificam Verbele(daca Exista) De La
Dupa O Reducere De 6% Si O Alta De 5% Un Produs Costa 178,6 Lei. Aflati Pretul Initial.
In Mitologia Greaca , Primii Oameni care Au Incercat Sa Zboare S-au Numit ..... ?
Si Mai Am O Intrebare Fie O Cladire In Constructie A Carei Inaltime Si O Banda Rulanta De Lungime 20 M. Banda Rulanta Este Fixata Cu Un Capat Pe Pamant, Ia
Determinati Coordonatele Punctului De Intersesctie A Graficului F:R->R,f(x)=x-4 Cu Axa Oy
INDICATI VALOARE MORFOLOGICA A CUVINTELOR EVIDENTIATE : a) Cartea Este A Marieib)el A Ajuns Devreme Acasac)A De-acolo E Bunica d)mirose A Zambilee)am Primit UN
Propoziti Cu Verbele:was,became,began,bit,blew,broke,brought,built,bought,caught,chose,came,cost,cut,did,drew,drank,drove,ate,fell,fed,felt,fought,found,flew,fo
Care Este Cel Mai Mare Multiplu Comun Al Numerelor 126 Si 60