RO Study
👤
Iulyana
Iulyana
04-05-2014
Limba română
a fost răspuns
ce eexprima pestrit la mate si toba de carte
Răspuns :
Deliascumpica98
Deliascumpica98
04-05-2014
Adica
a fi foarte învățat / instruit.
Answer Link
Eugendonea
Eugendonea
04-05-2014
Pestrit la matematica - nepriceput
Toba de carte - foarte destept
Succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti 4 Propozitii In Care Cuvintele un Si o Sa Fie Articole Hotarate Si Numerale Cardinale.
Urgent! Va Rog! Maine Am Test! Cum Se Reduc Termenii Asemenea ( Unii Termeni Pot Avea Si Puteri)? Ajutor Please :3
Deci .. Incerc Sa Fac Un Program Care Sa Indice Cat Timp Este Intre Ora X Si Ora Y....Eu Am Trecut Orele In Secunde ... Le-am Scazut.. Si Mi-a Dat Secundele Int
Un Grup De Copii Se Joaca .ANI Spune : Numarul Meu De Cod Este Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Disticte(fiecare Litera A Numelui Reprezinta Ocifra ) .
Buna, Am De Facut O Argumentare (expprimare De Opinie)despre Iubirea Si Consecintele Ei . Multumesc :)
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine ? Am Nevoie De 20 De Propoziti Cu Pronumele Personal Neaccentuat :)
Va Rog Am Nevoie De Razumatul Povestii Nicusor I Al Voinesti de Cls A 4a A
Ce Numeral Trebuie Pus In Locul Punctelor Seamana Ca ........... Picaturi De Apa
Imi Pote Scrie cineva Caracterizarea Lui , Hutu Din "Budulea Taichii"? va Rogg Imi Trebuie Urgent
Un Fir Elastic Asezat Pe O Suprafata Orizontala Fara Frecare Are Lungime L0, Modulul De Elasticitate E Si Densitatea Ro. Ce Lungime Va Avea Firul Cand Este Susp