RO Study
👤
Jdjsjajakakakakk
Jdjsjajakakakakk
19-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog! Nu știu la ex 8!
Răspuns :
Caciulaeduardgeorge
Caciulaeduardgeorge
19-11-2020
Răspuns:
Este 2 la puterea -3?..........
La început
Answer Link
Mhermel2
Mhermel2
19-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor.A) X-1/2-3=7/2(x+3) B)2+x-1/2=(-1/3)²-0,25, Ps Raspunsul La A Trebuie Sa Fie -14/3 Si La B -14/18
In Triunghiul Dreptunghic ABC, M( Unghi A)=90 Grade.AD perpendicular pe BC, d∈(BC).Daca BD Si DC Sunt Proportionale Cu 2 Si 8, Iar BC =20cm., Calculati:BD, DC
1. O Cantitate De 4 Moli De Clor Reactioneaza Cu Potasiu. Notati Ecuatia Reactiei Chimice Si Calculati Masa (in Grame) De Clorura De Potasiu Care Se Formeaza In
In Triunghiul Dreptunghic ABC, M( Unghi A)=90 Grade.AD perpendicular pe BC, d∈(BC).Daca BD Si DC Sunt Proportionale Cu 2 Si 8, Iar BC =20cm., Calculati:BD, DC
Sa Se Afle X,y,z Stiiind Ca:x+y=90, Y+z=21 Si X+ Z=75
In 3 Ani Au Fost Vandute 41287 Borcane De Dulceata.Stiind Ca In Primii 2 Ani Au Fost Vandute 27 569,iar In Al3 Lea An Mai Putin Cu 3436 Decat In Primul An ,afla
1. O Cantitate De 4 Moli De Clor Reactioneaza Cu Potasiu. Notati Ecuatia Reactiei Chimice Si Calculati Masa (in Grame) De Clorura De Potasiu Care Se Formeaza In
Se Considera Punctele A(2;3) B(3;5) Si C(-1,6). SA Se Determine : 1.Coordonatele Vectorului OA + OB + OC (La Fiecare Era Cate O Bara Sus Dar Nu O Pot Face ) .In
Anul Acesta Intru In Clasa A 6 A Si As Vrea Sa Stiu Si Eu Ce E Fizica Si Ce Se Studiază Situau Ca Este Ca Un Fel De Matematica! Va Rog Ms!