RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-11-2020
Limba română
a fost răspuns
vaaaa rooooogggg am nevoie pana la 07:45
Răspuns :
Ale1130
Ale1130
19-11-2020
Paternitate lnseamna sa fi nebun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Determină M€R Pentru Care A(M,1) Aparține Graficului Funcției F:R->R ,F(X)=2x²-4x+3.2) Determină M€R Pentru Care Graficul Funcției F:R->R , F(X)=mx²+7x
Întocmește Un Plan Pentru Menținerea Sănătății Pentru O Săptămână După Model Scrie Pe O Coală Mare Poți Adăuga Și Desene Potrivite
Am Nevoie De Evaluari Nationale Clasa 6 Va Rog Mai Jos De 2016 Urgent La Mate
Griji =Scrie Cuvinte:a) Cu Sens Asemănător;umblă =oleacă =a Răsărit =să Arunc=a Se Foi =vremea =b) Cu Sens Diferit.s-a Stricatumblǎ #plingăsește #încălzeştea Ră
............................................................................................................................
Descopera Observă Un Arbore Sau Un Arbust (sau Mai Mulți, Din Aceeaşi Specie) Şi Comple- Tează , În Caiet, Un Tabel Asemănător Celui De Mai Jos, Folosind Şi Exe
*serva Un Arda Sau Tum Arbust (sau Mai Mult, Din Aceeasi Sperte) Și Compleasa. In Catet, Un Tabel Asemanator Colul De Mai Jos, Folosind St ExemplulNumeleData In
Va Rog Mult Ajutați-mă Sa Scriu O Scrisoare Despre Cum Ne Luam ,,la Revedere De La Manual,,
Ⓐ Calculați:a. 125 Kg + 478 Kg598 T -316b. 48 Dg : 412 Mg X 2selC. 216 Q + 85 Q-57 Q215 T-97 T + 63 T
Vreau Si Eu 2 Actiuni Diplomatice Si 2 Actiuni Militare La Fiecare Domnitor