RO Study
👤
NobodyJustBTS
NobodyJustBTS
18-11-2020
Matematică
a fost răspuns
care este radicalul din 1131?
Răspuns :
Adrianacosmina23
Adrianacosmina23
18-11-2020
este nr prim presupun ..adica radical din1131 este 1131
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica A Cules Pentru Dulceață 450 De Cireșe Și Căpșune Căpșunele Sunt De Patru Ori Mai Multe Decât Cele Cele Află Câte Căpșune Și Câte Cireșe A Cules Bunica
Cine Știe Secretul Lui Andrei? Imaginează Și Scrie În Trei Enunțuri Secretul Pe Care Îl Spunea Personajul Misterios Din Povestea "A Doua Șansă A Lui Bilețel" Du
Aflați Aria Pătratului Cu Latura De :a)4m B)2,5c)9/2d)0,5dam
6. Efectuează, Respectand Ordinea Efectuării Operatiilor:111 X 5 - 66 : 6 - 11 X 4 =[ 593 + 126 X 8- ( 368 : 4 + 707 : 7 )] X 100 =urgent Dau Coroana
Alegeți Un Obiect Obișnuit Și Scrieți Un Text Narativ De Minim 75 De Cuvinte În Care Să Aibă Puteri Neobișnuite
Așază Cuvintele În Ordine Pentru A Forma Un Enunț
Subliniază Predicatele
+10. Alcătuieşte Propoziții În Care Verbul , Ascultăm” Să Fiepredicat Şi Să Ocupe Poziții Diferite. Va Rog Să-mi Răspundeți Va Voi Da Coroana Mulmesc Mult!!
Am Nevoie De Informații Interesante Despre Porci:)) Am Proiect La Bio Și Nu Știu Ce As Putea Sa Mai Scriu, Nu Găsesc Informații Interesante, Doar Chestii De Că
Un Agricultor A Cules 196 Kg De Vinete Cu 67 Kg Mai Mult Decât Castraveți Iar Cartofi Cât Vinete Și Castraveți La Un Loc Câte Kilograme De Legume A Cules Agricu