RO Study
👤
AlleMeow10
AlleMeow10
30-03-2015
Geografie
a fost răspuns
Cum s-au format mareele??
Răspuns :
Mmada260
Mmada260
30-03-2015
mareele sunt miscari verticale ale apei reprezentate prin flux si reflux datorita fortei de atractie a Lunii si Soarelui.Mareele s-au farmat prin flux si refluxul apei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Mai Mari Decât 700 Şi Mai Mici Decât 1000. B) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Cuprinse Intre 123 Şi 321.
Aflaţi Toate Numerele Naturale De Forma Abc Cu Proprietatea Că Abc = Cba Şi A+b+c=4Va Rooog Rapidd
Deci. Profu Meu De Rom Mo Pus Sa Conjug Niște Cuvinte: Alți, Mă, Mele, Cu Motocei. VA ROG AJUTOR!!!
10. X, Y, Z Sunt Măsurile A Trei Unghiuri În Jurul Unui Punct. Aflați X, Y Şi Z În Următoarele situaţii: a)x=y=z; b)x=y Şi Z=3y, c)y=z Şi X=2y, e) X Este Cu 40°
26. Se Împart Trei Numere Naturale Diferite La 28, Se Obţin Trei Câturi Diferite Şi Resturile Egale Cu 0. Ştiind Că Suma Câturilor Este 68 Aflaţi Suma Celor Tre
4 Suma A Trei Numere Este 48. Primul Număr Este Jumătatea Celui De-al Treilea Număr, Iar Al Doilea Număr Este Triplul Primului Număr. Află Cele Trei Numere.
A) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Mai Mari Decât 700 Şi Mai Mici Decât 1000. B) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Cuprinse Intre 123 Şi 321.
Completethispostcard Asing AM ,IS ,ARE AM NOT ,ISN 'T , AREN'T. Hello! My Name__is __Jack Andd This __is __Sue
4 Suma A Trei Numere Este 48. Primul Număr Este Jumătatea Celui De-al Treilea Număr, Iar Al Doilea Număr Este Triplul Primului Număr. Află Cele Trei Numere.
Alcătuiește O Propoziție Enunț Iativa Negativă În Care Să Existe Adjectivul Rece Cu Funcția De Parte Secundară De Propoziție