RO Study
👤
ALEXIVA
ALEXIVA
30-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce animal are pete si fuge repede?
Răspuns :
Dianaosan
Dianaosan
30-03-2015
Tigrul cred. Coronita?
Answer Link
Deeabarbie14
Deeabarbie14
30-03-2015
anumalul cu pete si care fuge repede este ghepardul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugati La Propozitiile Date Complementele Indirecte (cite 3-5 In Fiecare Enunt). 1.Astazi Oamenii Se Deosebesc ....... 2.Boierul Era Imbracat.................
La Ora De Educatie Fizica Elevii Trebue Sa Se Alinieze .Cum Procedeaza?Ce Proprietate De Lumina Folosesc?
Hey,ma Ajutati Sa Redactez Un Text Pe Tema ''Vine Vacanta Mare'' . Utilizand In Text 2-3 Complemente Circumstantiale Pentru Fiecare Tip.Mersi !
Buna Doresc O Poezie De Vara Sau Hazlie Pina Mine Dar Sa Nu Fie Copiata De Pe Internet Dau Un Punctaj Bun
Intr-o Clasa Sunt 27 De Elevi.Se Stie Ca 18 Elevi Participa La Olimpiada De Matematica Si 15 Elevi Participa La Olimpiada De Fizica a)Cati Elevi Participa La Am
Ce Probleme Importante Sau Dezbatut In Ultimul Timp In Parlamentul Tarii?
Perimetrul Unui Triunghi Cu Toate Laturile Egale Este De 60m.Sa Se Afle Latura Triunghiului.
Un Recipient Cilindric Are Circumferinta Bazei De 1m Si Inaltimea De 60 Cm . Incape In Recipient O Tija Metalica Avand Lungimea De 70 Cm?
Media Geometrica A Numerelor A=√7-2√3 Si B=√7+2√6 Este Egala Cu?
Ce Trasaturi(caracteristici ) Are Balada Culta Si Balada Populara? Va Rog, Ajutati-ma, Am Maine Teza La Romana Si Recapitulez.