RO Study
👤
Marasalagean5
Marasalagean5
18-11-2020
Engleza
a fost răspuns
ce înseamnă Tale put the transh
Răspuns :
Noramaria47
Noramaria47
18-11-2020
Tale put the transh —>
Scoateți coșul de gunoi
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa.mi Spuneti Si Mie Un Reprezentant Al Mamiferelor Carnivore Acvatice!
Daca A=2 Si B - C=/-5/,atunci A X B-a X C=?
O Fraza Alcătuită Din Doua Propoziții Circumstanțiale De Mod Aflate In Raport De Coordonare
O Gradina Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 648 Hm Iar Lățimea Egala Cu 75% Din Lungime .Ca Lungime Are Gardul Ce Înconjoară Gradina
Diferența Dintre Lungimea Şi Lățimea Unui Dreptunghi Este 30 Cm Şi Ea Întrece Cu 11 Tipul Numărului Mic.Aflați Perimetrul Dreptunghiului??VA ROGG
Rodica Ii Spune Lui Virgil Eu Am O Ghirlanda De 3m Si Alta De 2 M .Trebuie Sa Confectionam Una De 9 M .Care Este Lungimea Ghirlandei Pe Care Rodica Si Vir
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Ghicitoarea Asta?Și Cuvatul Ăla E Dimineața Ăla Care Nu Se Vede!
Harry Este O Data Si O Treime Mai Varstnic Decat Lary, Iar Lary Este O Data Si O Treime Mai Varstnic Decat Carrie.Suma Varstelor Este 74 De Ani.Cati Ani Au Fiec
Ex 12 Ai 13 Repede Va Rog Imi Trebuie Astazi Ca Mă Asculta Și Nu Știu Sa Le Fac
1) Alcatuieste O Propozitie Cu 1 Predicat Verbal Si 1 Nominal 2)alcatuieste O Propozitie In Care Substantivul Trenul Sa Fie Atribut Si Inca Una In Care Sa Fie N