RO Study
👤
Xxxxxx25
Xxxxxx25
17-11-2020
Geografie
a fost răspuns
exemple de cueste din Podisul Moldovei
Răspuns :
Biancaandreea111170
Biancaandreea111170
17-11-2020
Tibet-4000m !!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Spatiile Punctate Pentru A Forma Raspunsuri Corecte. Continentul Europa Este Asezat Pe Latitudine In Emisfera ____. Pe Longitudine Este Asezat In Am
Media Aritmetica A Trei Numere Este 32. Aflati Numerele, Stiind Ca Elesunt Direct Proportionale Cu 4,5,7 Dau Coroana! Si Ma Abonez!
Fie ABCD Un Dreptunghi Și E ∈ AB, Astfel Încât ∡BCE ≡ ∡BDC. a) Demonstrați Că BC2 = BE · CD. b) Calculați Lungimea Segmentului AE, Știind Că AB = 8 Cm Și BC = 6
Precizează Cazul Şi Funcţia Sintactică A Substantivelor Marcate În Enunţurile De Mai Jos: A) Voi Trimite Scrisorile În Curând. B) Am Plecat Fără Ghiozdan.
Care A Fost Cauza Trecerii La O Nouă Formă De Organizare Politica ?? Va Rog Plzzz Ajutați-ma
Va Rog Multt Am Nevoie
Scrieti Care Este Numaratorul Si Numitorul Fractuei 12 Supra 17
9t5. Unește Fiecare Om De Zăpadă Cu Pălăria Sa:6+78 + 85+79 + 8(8 + 71612131517Încercuieşte Pălăriile Pe Care Sunt Numere Impare.
Trouve Les Contraires, Il A Un Stylo Blanc. J'ai A Un Stylo......... . Ma Soeur Est Blonde. Ta Soeur Est ........ . Ses Cheveux Sont Courts. Mes Cheveux Sont..
Predicat Nominal.De Analizat Cuvintele Subliniate ,complet Va Rog Frumos!Multumesc!