RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-11-2020
Geografie
a fost răspuns
dau coroana la GEOGRAFIE
Răspuns :
Yourhelper00
Yourhelper00
17-11-2020
Răspuns:
3. 1c 2d 3b 4a
4. 1 magmatice.......2 metamorfice..........3 sedimentare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M-am Gandit La Un Nr.am Scazut Triplul Acestui Nr Din Catul Nr 28si 4,am Inmultit Diferenta Cu 6, Am Scazut Produsul Obtinut Din 39,am Adaugat 11 Si Am Obtinut
A) Ce Numar Vei Obtine Daca Din Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre Distincte Veti Scadea Suma Dintre Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre Pare Diferite Si Cel Mai M
Intr-o Livada Sunt 80 De Pomi Fructiferi.nr Merilor Este Cu 14 Mai Mare Decat Al Perilor Iar Cel Al Ciresilor Cat Al Merilor Si Al Perilor La Un Loc.cati Pomi D
Sinonim Pentru "a Nu Munci".
Antonime Pentru Cuvantul A Dezmierda.Puteti Sa Imi Spuneti Plz?
Partea Intreaga A Nr ³√33
Aratati Ca Suma Fractilor Supraunitare Care Au Numitorul 6 Si Numaratorul Exprimat Printr-o Cifra Este Numar Natural.
Analizati Pronumele Si Adj Pronominal Demonstrativ Ex: Acestea,cestalaltii...Acesta Este Un Prieten.Acordarea De Premii Acestora Se Face Azi.O Mierla,aceasta,ca
Suma A Cinci Numere Diferite De 0 Este 14. Explicaţi De Ce Printre Cele Cinci Numere,există Cel Puţin Două Numere Egale.
Completeaza : Where I ........ ( You/be ) At 5 O'clock Yesterday ?I ....... ( Cook ) Dinner While Tony ...... ( Work ) In The Garden .When (you/see) Sue ?While