RO Study
👤
Daiana1000
Daiana1000
29-03-2015
Engleza
a fost răspuns
Do you enjoy studyng history.Why?
Răspuns :
AkyStar
AkyStar
29-03-2015
Yes I enjoy studing history,because i learn a lot about my grand relatives,and all people from the past.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care E Este Câmpul Lexical La Cuvântului Maior?
Integrati In Enunturi Urmatoarele Onomatopee:buf!, Zdrang!, Baldabac!, Sopa-sopa!, Pleosc!, Hapciu!.
Subliniati In Textul Urmator Cu O Linie Pronumele Personal In Acuzativ Si Cu 2 Linii p.personale In Dativ...dupa Aceea Indicati Cazul Si Functia Sintactica :"Eu
Compunere Cu Expresiile:cerul Limpede Ca Cristalul,zapada Ca O Plapuma Alba Si Moale , Soarele Cao Minge Aurie,ghiocei Mici Si Plapanzi,iarba Verde Si Frageda,p
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 420 M Si Latimea Cat Un Sfert Din Lungimea Lui. Calculate Dimensiunile Dreptunghiului.
Cine Ma Ajuta Cu Urmatoarele Ex.:2cos^2y-1=cos^2y1-2sin^2x=cos2y
Buna! Vreau Si Eu Cateva Idei Pentru O Scrisoare In Care Sa-mi Cer Scuze Doamnei Diriginte Pentru Ca Am Intarziat La Ultimele Doua Ore. Multumesc Anticipat Pent
LA UN MAGAZIN SAU ADUS 235 DE PAINI SI CU 26 MAI PUTINE CORNURI CATE PRODUSE AU RAMAS DACA DIMINEATA SAU VANDUT 179 DE BUCATI
Am Nevoie De Substantive(in Engleza) Ce Au Terminatia F La Singluar Si V La Plural
Fie F : R -> |R , F(x)=ax-3 , A E R . Daca F (-5)=2 , Atunci A= ?